15. kolo
28.11.2010 17:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Caen znovu padlo. Tentokrát se Sochaux 0:3

Jedna, dvě, tři, čtyři a pět. Již pět zápasů v řadě trvá příšerná série nováčka z Caen. Dnešní prohra 0:3 se Sochaux je již pátou porážkou v řadě. Výhru hostujícího celku zařídil Perquis, Ideye a Maurice-Belay.

Na ligovou výhru pak celek čeká již od poloviny září, v posledních deseti ligových zápasech je to právě ona jediná, která reprezentuje tříbodový zisk. Neúspěch z poslední doby se promítá i do tabulky, SMC je momentálně na sestupové osmnácté pozici, na sedmnácté Monako ale ztrácí pouze bod. Naopak Sochaux začíná navazovat na úspěchy z nedávné doby a podruhé v řadě zvítězilo. Z dvanácté pozice se tak vyšvihlo již do první poloviny tabulky - na příčku devátou.

Sochaux začalo hrozit hned zkraje prvního poločasu. Kandia Traore svým míčem do šestnáctky soupeře nadělal svému soupeři snad více starostí, než vůbec čekal. Následně se prokličkoval až před brankáře Maurice-Belay, Thébaux ale vyšel z tohoto souboje jako vítěz a skóre se po úvodním nátlaku hostů neměnilo.

Nátlak Sochaux pokračoval, Caen se nedostávalo snad do žádných příležitostí. A tak se nikdo nemohl divit, když ve 41. minutě otevřel skóre hostující obránce Damien Perquis. Ten si vyskočil nejvýše na rohový kop Marvina Martina a vstřelil již svou čtvrtou letošní branku - 0:1.

Jednoznačný průběh zápasu pokračoval i po změně stran. A brzy se hosté mohli radovat z druhé vstřelené branky. Zaslouženě se tentokrát prosadil útočník Ideye Brown. Nebezpečný míč prolétl pokutovým územím jako by nic a našel právě osamoceného talentovaného forvarda hostů. Ten zakončil chladnokrevně - 0:2.

Caen se konečně probudilo okolo šedesáté minuty, kdy přišla snad první vyloženější příležitost domácího výběru. Youssef El Arabi (kdo také jiný?) ale ztracený balon v šestnáctce zužitkovat nedokázal, skóre tak zůstávalo pro Caen velice nepříznivé. A když si již možná Caen začalo dělat nějaké naděje na zvrat utkání, přišel třetí hřebíček do rakvičky.

V 63. minutě se totiž trefil Nicolas Maurice-Belay, jenž svou dělovou ránou pořádně polekal gólmana Thébauxe. Ten možná mohl zasáhnout lépe, nicméně kdyby je kdyby a hosté vedli již 3:0.

Mohlo to být dokonce o branky čtyři. Později se do solidní pozice dostal Modibo Maiga, Thébaux ale tentokrát zasáhl na výbornou. Lépe zápas zakončili domácí, Yohan Mollo svým přímým kopem mířil pouze těsně vedle.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele