37. kolo
21.05.2011 21:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

RC Lens - AC Arles-Avignon 0:1

Lens se rozloučilo se svými fanoušky a s faktem, že se v příští sezóně na jeho stánku nebude hrát nejvyšší soutěž, tím nejhorším možným způsobem. Vyloupilo ho totiž beznadějně poslední Arles-Avignon, kterému se venku v této sezóně ještě nepodařilo vyhrát. Na kontě mají Lvi mimochodem již své třetí vítězství, druhé v řadě.

Někteří fandové tento zápas již předem bojkotovali. Protestovali tak proti situaci, ve které se klub aktuálně nachází, některé pochopitelně dost zamrzel sestup z nejvyšší soutěže po dvou letech. I když se na Stade Félix Bollaert sešlo přes 28 000 příznivců, jejich miláčci jim nepředvedli příliš dobrý fotbal.

Nejprve se ocitl v dobré příležitosti Eduardo, ovšem excelentní zákrok vytáhl z rukávu gólman Plante. Ve 35. minutě se dral k zakončení Bergdich, jenže hlavičkou zamířili pouze do břevna. Arles-Avihnon naopak vsítilo branku těsně před přestávkou, Kermogant po rohovém kopu Meriemeho hlavičkoval přesně do šibenice.

Ten samý hráč mohl náskok navýšit v 51. minutě, když ho svým pasem znovu našel Meriem, ovšem domácí brankář Kasraoui se proti jeho střele parádně vytáhl a zneškodnil jí alespoň do tyčky a pryč. Kermogant zlobil i nadále, jeho další pokus zase musel lapit Kasraoui. Lens mohlo srovnat snad jen Demontem, jenže jeho rána letěla jen vedle.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele