37. kolo
21.05.2011 21:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Valenciennes FC 2:2

Marseille v předposledním utkání Ligue 1 remizovala 2:2 s Valenciennes a definitivně si tak potvrdila druhé místo v tabulce. Hosté jsou kolo před koncem soutěže bod od sestupu.

Tři ze čtyř gólů v utkání padly v prvním dějství, v tom druhém hosté srovnali na konečný nerozhodný stav. První šance zápasu přišla ve 14. minutě, kdy střílel André Ayew, avšak jeho pokud zneškodnil brankář hostů Penneteau. Gól však padl do opačné branky po půlhodině hry. Po pohledné kombinaci Pujola s Cohadem se míč dostal ke Kadirovi, který jej dorazil do branky domácího celku.

Odpověď Marseille však byla blesková a hned dvojnásobná. O minutu později si André Ayew naběhl na centr z dílny Diawary a srovnal gólový účet zápasu. V 37. minutě se domácí dostali do vedení. Rohový kop Valbueny našel hlavu Rémyho a Marseille rázem vedla 2:1.

Domácí mohli své vedení zvýšit v úvodu druhé půle, ale Rémy z dobré pozice netrefil branku Valenciennes. A tak přišel gól na druhé straně. V 66. minutě poslal Ducourtioux balón do pokutového území Marseille, kde byl Gomis a ten vyrovnal na 2:2. Poslední dvacetiminutovka už žádnou vážnější šanci nepřinesla a oba soupeři si tak body rozdělili.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele