32. kolo
27.04.2011 19:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Olympique Lyon - Montpellier HSC 3:2

Pětigólovou přestřelkou skončilo středeční utkání francouzské nejvyšší soutěže mezi Lyonem a Montpellierem. Domácí tým o svém vítězství rozhodl až v 90. minutě zápasu.

První větší šanci zápasu si připravili hosté, ale Kabzeho hlavičku vyrazil do bezpečí domácí gólman Lloris. Skóre se tak měnilo až v 22. minutě, kdy fotbalovou parádu předvedl Ederson. Ten si z okraje pokutového území sběhl s míčem více do středu a z 18 metrů vymetl horní růžek branky Montpellieru - 1:0. Radost Lyonu však trvala pouhých osm minut. Estrada našel v pokutovém území neobsazeného Girouda, který stanovil poločasový výsledek na nerozhodných 1:1. Ten mohl změnit ještě dvě minuty před přestávkou hostující Dernis, ale jeho rána mířila do břevna.

Deset minut po začátku druhého dějství to ale opět byli domácí, kdo se dostal do vedení. Hosté lacině ztratili míč, čehož využil Gomis, který poslal do úniku Lisandra. A ten se v koncovce nemýlil - 2:1. Montpellier se nechtěl s nepříznivým výsledkem smířit a přidal na herní aktivitě. A šest minut před koncem zápasu se dočkal vyrovnávací branky. Na domácí branku vystřelil Camara a tečovaný míč se odrazil za záda bezmocného Llorise.

Lyon si však vítězství vzít nenechal. V probíhající 90. minutě přihrál Lisandro míč hlavou Gourcuffovi, který z těsně blízkosti z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Tento gól rozhodl o tom, že tři body zůstávají v Lyonu.

Domácí tak ještě nemusí házet flintu do žita, protože na vedoucí Marseille ztrácí pět bodů a stále jsou ve hře o mistrovský titul.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-2

Reagovat
Veselac

Reagovat
klvana

Skvělý tip. Měl sis vsadit (teda pokud jsi tak neučinil).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele