26. kolo
05.03.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nice hrálo s Lens v nudném utkání bez branek

Očekávání se potvrdila. Zápas mezi domácím Nice a hosty z Lens přílišnou ofenzivní krásu nepřinesl, ba naopak - diváci na stadionu neviděli ani jednu branku.

Racing tak mimo svůj stadion nevyhrál již podvanácté v řadě, na ligovou výhru čeká již sedm zápasů v řadě. Díky získanému bodu ale stáhli na jediný bod svou ztrátu na nesestupové pozice. Naproti tomu Nice po překvapivém vítězství nad Saint-Étienne nedokázalo přechytračit úporně bránící Lens a nadále zůstává na patnáctém místě s čtyřbodovým náskokem na sestupové pozice.

V posledních šesti vzájemných zápasech padly celkem pouze čtyři branky, a tak nebylo příliš velikým překvapením, když ani jeden z brankářů neměl v první půlhodince příliš práce s likvidováním šancí soupeře. Oba celky se soustředily spíše na kompaktní defenzivu, jedinou vážnější střelu, kterou diváci v prvním poločase mohli vidět, byla tak z kopaček domácího Juliena Sablého. Jeho dalekonosný pokus bez větších problémů lapil Vedran Runje.

David Ospina, gólman domácího Nice, musel zasahovat těsně po startu druhého poločasu. Kolumbijský reprezentant vyrazil střelu Toifiloua Maoulidy. Domácí jednička poté dvakrát rozesmutnila Yohana Démonta. Nejdříve konečky prstů vyrazila dobře zakončený průnik hostujícího útočníka, následně i jeho střelu z penaltového puntíku. Rozhodčí již mával ofsajd, nicméně to Ospina nezaznamenal.

Hostům dělala problémy rychlost domácího útočníka Érica Moulounguiho, který se v průběhu druhého poločasu zbavil svého strážce Bedima a pálil na brankáře. Se svou šancí ale naložil prachbídně, když mířil mimo. Na druhé straně v závěru ještě zmařil svou příležitost Eduardo, když střílel vedle.

Autor: Anna-Marie Kroupová / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele