24. kolo
20.02.2011 17:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

OGC Nice - Paris Saint-Germain 0:3

Paris Saint-Germain potvrdil roli favorita a z půdy Nice si za suverénní výhru 3:0 odvezl všechny tři body. Zatímco hosté napravili poslední dva ligové zápasy, ze kterých získali jen jeden bod, domácí se stále nachází v přímém ohrožení sestupu. Protože Lille v souběžně hraném klání neuspělo v Montpellieru, ztrácí PSG na vedoucí příčku už jen čtyři body.

O první střelu na branku se postaral hostující Erdinc, který se po rohovém kopu snažil překonat domácího gólmana Ospinu, ten mu však jeho ránu vykryl. K tureckému forvardovi následně doputoval centr zleva od Tiéného, Erdinc se ocitl úplně sám před bránou, ovšem skvělý Ospina mu dokázal znovu čelit.

Z následného rohu se už však PSG radovalo z první branky. Neneho centr prodloužil Hoarau za sebe na Giulyho, který na hranici ofsajdu z blízkosti hlavou rozvlnil síť. Ve 28. minutě mohli domácí vyrovnat, Mounierovu přihrávku se snažil hlavou usměrnit do brány Bellion, avšak hostující brankář Edel dokázal fantasticky jednoruč vyrazit.

Ve 44. minutě Pařížané vedli již o dvě branky. Nene našel dlouhým pasem zleva spoluhráče Hoaraua a tomu pak jenom stačilo zkrotit míč a zamířit přesně ke vzdálenější tyči Ospinovy brány. V nastaveném čase první půle mohl Nene skórovat ze standardky, svou pumelici však namířil těsně vedle tyčky.

Pět minut po obrátce se dostal do střelecké pozice Mounier, jelikož Armand nedokázal zachytit včas jeden z pasů, ovšem následný pokus letěl jen do boční sítě. O pár minut později pálil na druhé straně Giuly, jenže ten mezi tři tyče nezamířil. V 72. minutě Nene zkusil vypálit technicky, Ospina se však vyšponoval do vzduchu a parádním způsobem vyrazil do zámezí.

Tři body nakonec PSG pojistila trefa Armanda. Neneho ránu dokázal Ospina odvrátit za vápno, ale tam se do míče z první opřel pařížský bek a propálil vše, co mu stálo v cestě. Nice navíc posledních deset minut dohrávalo o deseti, jelikož Diakité obdržel druhou žlutou kartu, která se po faulu na Neneho proměnila v červenou.

Autor: Patrik Sandev / sports.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

26.min gyuli 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

44.min hoarau 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

POLOČAS 0 - 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele