14. kolo
20.11.2010 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Montpellier HSC 0:1

Sedm minut před koncem zápasu rozhodl o výhře Montpellieru v Nice Giroud a alespoň do neděle katapultoval svůj tým do čela Ligue 1. Hostující útočník se na hřiště dostal až v 76. minutě, ale už po sedmi minutách ve hře dokázal vstřelit branku.

Montpellier vstoupil do utkání dobře, už v desáté minutě musel domácí gólman Ospina likvidovat střelu Marveauxe. O minutu později překonal brankáře Nice lobem Kabze, ale míč na brankové čáře uklidil do bezpečí obránce Civelli. Aktivní Kabze se k balónu dostal i o chvíli později, ale jeho hlavička skončila v náručí Ospiny.

Poté se do hry dostalo i Nice a hned při první šanci domácích musel gólman Montpellieru Jourdren vytáhnout fantastický zákrok proti hlavičce Faého. Hosté si vytvořili další dvě šance, přesto to mohlo být Nice, kdo mohl jít do kabin s jednobrankovým náskokem. Nejprve střelu Ait-Fany vyrazil Ospina do bezpečí, o pár momentů později pohotově chytil střelu Camary. Velkou příležitost ke skórování měl v závěru prvního dějství domácí Coulibaly, ale jeho tvrdou ránu dokázal s problémy zlikvidovat strážce montpellierské svatyně Jourdren.

Druhý poločas začal nepřesnou hlavičkou domácího Clerca, na druhé straně musel zasahovat Ospina proti střele Ait-Fany.

Domácí gólman Ospina držel Nice svými zákroky po celé utkání nad vodou, v 83. minutě byl ale překonán. Estrada našel přesnou přihrávkou střídajícího Girouda a ten střelou ke vzdálenější tyči rozhodl o tom, že tři body poputují do Montpellieru.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele