20. kolo
15.01.2011 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Lille OSC 0:2

Fotbalisté Lille díky výhře 2:0 zůstali na první příčce tabulky Ligue 1. Těsně před poločasovým hvizdem otevřel gólový účet zápasu Gervinho, po návratu z kabin pak přidal druhou branku ostrostřelec Sow. Domácí tým od přídělu dalších gólů zachránil výborně chytající gólman Ospina.

Už ve čtvrté minutě se zkoušel prosadit hostující Hazard, jeho střelu však domácí gólman Ospina zlikvidoval. O chvíli později se celá situace opakovala, ze souboje vyšel opět vítězně strážce domácí svatyně. Ve 20. minutě byl Ospina překonán, ale střela Bérii se zastavila na tyči branky Nice. Aktivní Gervinho mohl skórovat po půlhodině hry, ale opět si vylámal zuby na Ospinovi. Ten svými zákroky držel domácí tým nad vodou. Dvě minuty před pauzou se skóre už měnilo. Centrovaný míč do pokutového území Nice našel Gervinha, který poslal Lille do vedení.

Druhou branku přidali hosté pět minut po návratu na trávník. Obrana Nice neuhlídala nejlepšího střelce Ligue 1 Sowa, jenž prudkou střelou překonal Ospinu - 0:2. Dvacet minut před koncem zápasu mohl Sow přidat svůj druhý gól, ale radost mu překazil fantastický zákrok domácího brankáře. V samotném závěru se do první a také poslední vážnější šance dostalo Nice, ale Mounier trefil pouze boční síť branky Lille.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele