1. kolo
08.08.2010 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Girondins Bordeaux 1:0

Předloňský vítěz francouzské ligy z Bordeaux v čele s novým trenérem Jeanem Tiganaou nevstoupil do nového ročníku tou správnou nohou. Jeden gól montpellierského Bocalyho z úvodu druhé půle zkazil novému muži na lavičce hostů jeho premiéru. Bordeaux se pak ve zbývajících čtyřiceti třech minutách na srovnání nezmohlo.

Hostující Wendel nejprve pálil ostrými, ale levačkou zamířil jen mimo tři tyče. Na druhé straně se opřel hlavou do centru Camary útočník Giroud, jenže stejně jako Wendel i on nedokázal trefit prostor branky. Za dalších dvanáct minut unikl po levé straně Wendel, připravil tak palebnou pozici pro Trémoulinase, jehož volej skončila na tyči.

Tady měl Montpellier velké štěstí. Estrada to pak byl, kdo hezky zaměstnal soupeřova brankáře Olimpu, dvě minuty po přestávce už brankář Bordeaux kapituloval. Estrada našel z přímého kopu hlavu Bocalyho, který dokázal předskočit Diarru a pohodlně zacílit k bližší tyči.

Vyrovnat mohl Gouffran, kterého vychytal gólman Jourdren, a když se neujala ani střela z přímého kopu od Wendela, mohl HSC slavit na úvod moc hezký výsledek. Že by dokázal navázat na loňskou sezónu, kde se jako nováček ligy dokázal probojovat do Evropské ligy? Čas ukáže. Zatím je tohle pouze první kolo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Kucka

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele