5. kolo
11.09.2010 19:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Montpellier HSC - AS Nancy-Lorraine 1:2

Fotbalisté Nancy doma již dvakrát prohráli, venku však sbírají body velmi snadno. Na hřišti Montpellieru vyhráli 2:1, ačkoli se ve druhé půli bez vyloučeného Samiho urputně bránili. Zatímco doma je ASNL vůbec nejhorším celkem, venku je naopak nejlepším. Montpellier utrpěl první porážku v sezóně a klesl v tabulce na čtvrté místo.

Sotva se stačili hosté oklepat, už museli v první minutě zastavovat soupeře v nebezpečném podnikání. Kabze se velmi lehce dostal ke střele z voleje, kterou musel fantastickým zákrokem likvidovat brankář Bracigliano. Ovšem o čtyři minuty později musel lovit míč ze sítě Montpellier.

André Luiz nacentroval ze strany na Féreta, který ještě prodloužil na N'Guema. Jeho pokus byl sice zablokován, avšak míč doputoval k Bakarovi, který ho dorazil za záda domácího strážce branky Jourdrena. Ve 29. minutě se aktivní Bakar protlačil do další šance, s ničím se nepáral a rychle vystřelil levačkou, měl však smůlu, že balón skončil na tyči.

A ve 34. minutě se lepší Nancy dostalo do dvougólového vedení. Féret zleva našel Traorého, kterému už stačilo jen dobře zpracovat, s míčem se otočit a zamířit do sítě. I těsně po přestávce opět Traoré zahrozil, Jourdren byl ale silně proti a v počínání mu rychle a razantně zamezil.

Naděje vysvitla pro domácí ve 49. minutě. Hostující Sami totiž po druhé žluté kartě, kterou dostal za faul na Kabzeho, putoval předčasně pod sprchy a z dobré pozice se následně dokázal trefit z přímého kopu Estrada. Levačkou zkrátka zakroutil tak, že Bracigliano mezi třemi tyčemi neměl skoro žádnou šanci chytit.

Poté se HSC mohutně hnal za vyrovnáním. Střelu střídajícího Ait-Fany polapil Bracigliano, ani Kabze si svým pokusem na gólmana Nancy nepřišel. Estrada nastřelil tyčku, v jeho další šanci si zase poradil Bracigliano, Bocaly pouze přestřelil. Frustrovaný domácí kouč René Girard měl následně z lavičky velmi mluvící náladu, a tak ho rozhodčí Gautier poslal na tribunu.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele