7. kolo
25.09.2010 19:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - AC Arles-Avignon 3:1

Nováček z Arles v sobotu večer nestačil na Montpellier a prohrál 3:1. Bez jediného bodu se tak krčí na posledním místě tabulky. Výhra naopak domácí v neúplné tabulce posunula na šestou příčku.

Hosté začali sympaticky, už v páté minutě hlavičkoval Djedje, ale jeho pokus skončil vedle domácí branky. Na další příležitost si museli diváci počkat až do třicáté minuty, kdy se nadvakrát neprosadil domácí Estrada. O minutu později mohl poslat hosty do vedení opět Djedje, ale nedokázal trefit branku za již překonaným gólmanem Montpellieru Jourdrenem.

Gól tak přinesla až 43. minuta, Estrada našel v pokutovém území hostů Girouda, který z malé vzdálenosti dopravil míč do sítě. Stejný hráč tři minuty po návratu z kabin poslal Montpellieru do dvoubrankového vedení. V šestnáctce jej fauloval Piocelle a sám postižený Giroud penaltu bez problémů proměnil, když poslal balón na opačnou stranu, než tipoval gólman Planté - 2:0.

Montpellier dohrával skoro celý druhý poločas bez vyloučeného Collina, který po faulu na Djedjeho viděl červenou kartu.

Hráči Arles po hodině hry utkání zdramatizovali, aktivní Djedje našel přihrávkou Kermorganta a ten upravoval na rozdíl jedné branky. Definitivní podobu výsledku ale dal osm minut před závěrečným hvizdem Camara, jenž tvrdou ranou prostřelil gólmana Plantého.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

At jde arles do prdele s takovou překonaj grenoble první jistý sestupující.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele