10. kolo
24.10.2010 21:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Lille OSC - Olympique Marseille 1:3

Dokonalý obrat se povedl v posledním utkání 10. kola nejvyšší francouzské soutěže fotbalistům Marseille. Domácí vedli od 26. minuty zásluhou Cabayeho, v druhém poločase ale zavelel v hostujícím dresu k protiútoku Rémy. Ten se trefil hned dvakrát, jednu branku vstřelil Lucho González.

Lepší vstup do střetnutí měli domácí, a gólman Marseille Mandanda musel proti pokusu Cabayeho zasahovat už ve druhé minutě. Po dvaceti minutách hry se situace opakovala, s přímý kopem Cabayeho si Mandanda opět poradil. Strážce hostující svatyně ale byl na aktivního Cabayeho krátký ve 26. minutě, kdy domácí fotbalista poslal za jeho záda přesnou přihrávku Hazarda - 1:0. Za hosty si největší šanci vytvořil Gignac, ale vylámal si zuby na gólmanovi domácích Landreauovi.

Druhá půle začala šancí na každé straně. Nejprve hostující Gignac mířil nad, domácího Gervinha zase vychytal Mandanda. V 53. minutě už ale bylo vyrovnáno, Valbuena posunul míč na Rémyho, který bez problémů prostřelil Mandandu - 1:1.

Valbuena stál i u zrodu druhého gólu Marseille, když přihrávkou vybídl ke skórování Lucha Gonzáleze. Zaskočený domácí výběr nebyl schopen na rychlý obrat reagovat, naopak to byla Marseille, která definitivně pojistila své vítězství.

Deset minut před koncem zápasu se znovu prosadil muž utkání Rémy, který po rohu Lucha vyskočil nejvýše a prudkou hlavičkou zajistil tři body pro Marseille.

Po kompletním desátém kole tak domácí okupují osmou příčku, Marseille se vyšroubovala už na druhé místo tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

5:2

Reagovat
PePiG7

"Valbuena posunul míč na Rémyho, který bez problémů prostřelil Mandandu - 1:1." jsem nevěděl že si dal Rémy vlastňák,nebo že Mandanda chytá v Lille

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele