4. kolo
29.08.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Lille počtvrté v řadě remizovalo, Nice zůstává neporaženo

Ani na čtvrtý pokus se fotbalistům Lille nepodařilo zvítězit a na své konto si připsali jen v pořadí čtvrtou remízu. Podle statistik se dalo očekávat, že se s Nice rozejde smírně, to má totiž na kontě remízy tři. Narozdíl od domácích ale alespoň jednu výhru. Hosté se ujali vedení díky proměněné penaltě z první půle, ve druhé se pak Dogám podařilo stav srovnat na konečných 1:1.

První půlhodinu toho oba týmy moc nepředvedly. Pouze Gervinhova pravačka po hezkém zpracování prověřila rukavice gólmana Ospiny, jinak se až do důležité 33. minuty vlastně nic nestalo. Tehdy totiž sudí Thual nařídil pokutový kop, když domácí Rami fauloval ve vápně Moulounguia. Faé se postavil k exekuci a s přehledem proměnil.

Pět minut před koncem mohlo Nice vést dokonce už o dvě branky, Mouloungi si totiž hezky prošel domácí obranou a zkusil vystřelit levačkou, mezi třemi tyčemi ovšem vytasil fantastický zákrok Landreau. Po poločase se Dogy trochu zmátořili. A logicky se hnali za vyrovnáním.

Frauova rána byla zablokována na rohový kop, ten samý hráč pak obešel dva hráče, jenže následně ztroskotal na Ospinovi. Lille nakonec vyrovnalo v 67. minutě. Gervinho nacentroval na Hazarda, na jehož pravačku už Ospina neměl šanci. Poslední možnost, jak s výsledkem ještě něco udělat, měl po krásné přihrávce od Fraua střídající Sow, avšak nastřelil pouze tyčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele