21. kolo
30.01.2011 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - OGC Nice 2:0

Bordeaux se díky zasloužené výhře 2:0, kterou mu zařídily branky Saného z 38. minuty a Modesteho z 57. minuty, přiblížilo příčkám zaručující evropskou příslušnost pro příští ročník. Nyní jsou svěřenci trenéra Jeana Tigany na osmém místě. Zato Nice, které zaznamenalo svou osmou porážku v sezóně, stále balancuje nad hranicí sestupového pásma.

Do vedení se nejprve v 10. minutě mohlo dostat Nice, jenže Ljuboja nastřelil pouze rameno domácího gólmana Carrassa. Minutu na to se na druhé straně pokusil o elegantní zakončení patičkou Diabaté, ale jeho střela skončila jen vedle brány. Gólu se diváci na Stade Jacques Chaban-Delmas dočkali až ve 38. minutě.

Plašilův rohový kop usměrnil do sítě hlavou nabíhající Sané. Zvýšit náskok mohl ještě do obrátky Ben Kalfallah, jeho dalekonosný pokus ale zlikvidoval hostující muž v rukavicích Ospina. V 53. minutě ještě Modeste hlavičkoval mimo, o čtyři minuty později se však Les Girondins díky jeho zásluze radovali již ze druhé trefy.

Menegazzo dobře zatakoval hostující rozehrávku, Modeste si pak převzal míč a za vápnem už neudělal chybu v zakončení. Hosté hráli v druhém poločase hodně bídně, vůbec nějakému korigování stavu byli opravdu hodně daleko. Naopak se mohl ještě trefit domácí Diarra, který otestoval svoje střelecké umění, Ospina mu ovšem jeho dělovku nakonec vychytal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele