30. kolo
09.04.2011 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AC Arles-Avignon 0:0

Možná že Bordeaux definitivně zabouchla vrátka do evropských pohárů pro příští sezónu hodně překvapivá domácí bezbranková remíza s beznadějně posledním celkem tabulky Arles-Avignonem. Plašil a spol. bušil do soupeřovy obrany co to dalo, odměny se ale nedočkal. A na páté místo nyní domácí ztrácejí hrozivých devět bodů.

Ačkoli celému zápasu vládli Les Girondins, první šanci měl na kopačce arles-avignonský Ayasse. Ten si už v první minutě počínal velmi odvážně, brankář Carrasso ovšem jeho následnou střelu v pohodě kryl. V 10. minutě se do první akce dostali domácí. Modeste unikl přes dva hráče na levé straně hřiště, gólman Planté však jeho pokus nakonec polapil.

V 16. minutě mohlo Bordeaux lacině přijít ke gólu. Bek Laurenti pod tlakem přihrával zpět svému brankáři, jenže se nepodíval, kde že Planté stojí. Naštěstí pro hosty třicetiletý muž v rukavicích dokázal rychle zareagovat, zařadit nejvyšší rychlostní stupeň a míč vyškrábnout ještě předtím, než by překročil brankovou čáru.

Jedenáct minut před přestávkou rozehrál jako tradičně přímý kop český záložník Jaroslav Plašil, mířil ovšem jen nad břevno. I ve druhé půli domácí pokračovali v tlačení soupeře, který se, dá se říci, pouze a jen bránil. Plašil vyzkoušel znovu pozornost Plantého v 62. minutě, avšak hostující brankář svou svatyni uchránil, i když musel dvakrát zasahovat.

Carrasso se ve druhé pětačtyřicetiminutovce trochu bál jen jednou. To když na něj nebezpečně mířil jako ze snajpru střídající Dja Djedjé pět minut před koncem, nicméně bordeauxský strážce použil svou neprůstřelnou vestu a uchránil čisté konto. Plašil ještě svým centrem vybídl ke skórování Menegazzo, ani tomu se to ale nepovedlo.

Autor: Patrik Sandev / soocernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele