10. kolo
23.10.2010 21:00 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Toulouse FC 1:3

Kdo chtěl vidět vše podstatné v utkání mezi Sochaux a Toulouse, mohl přijít na posledních 20 minut. Během této doby totiž padly všechny čtyři branky utkání. Hosté si během šestnácti minut vytvořili tříbrankový náskok, který v závěrečných momentech domácí jen korigovali na konečných 1:3.

První poločas příliš zajímavou podívanou nepřinesl, náznaky šancí si vytvořili domácí Martin, který trefil z přímého kopu břevno branky Toulouse, za hosty pak zahrozili Braaten a Devaux. Divák se tak v první pětačtyřicetiminutovce musel vyloženě nudit.

Druhé dějství začalo šancí Sochaux, střelu Ideyeho ale bravurně zlikvidoval gólman hostů Valverde. S ubíhajícím časem však začali otěže zápasu přebírat fotbalisté Toulouse. Nejprve z přímého kopu trefil břevno Machado, gól však přinesla až 73. minuta. Po rohovém kopu Machada se hlavou prosadil Congré - 0:1. O sedm minut později se hosté radovali už z dvougólového náskoku. Aktivní Machado si tentokrát vybral Cetta, kterému přesně posadil míč na hlavu a ten se nemýlil - 0:2.

Machado pak mohl přidat třetí gól sám, ale v rozhodujícím momentu trefil pouze strážce domácí svatyně Dreyera. Pak se raději vrátil do role architekta a připravil i třetí branku. Po rohovém kopu z jeho dílny se podruhé v utkání prosadil Congré - 0:3. Slabou útěchou pro Sochaux pak byl gól střídajícího Tulasneho, jenž zužitkoval centr Martina. Zápas tak skončil vítězstvím Toulouse 3:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele