14. kolo
20.11.2010 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Sochaux - FC Lorient 2:0

Nejlepší bilanci zápasů doma mají fotbalisté Sochaux, kteří na svém stánku získali sedmnáct ze svých osmnácti bodů. Nikdo jiný v lize také v domácím prostředí nevstřelil 16 gólů. Svou pátou výhru v sezóně si Sochaux připsalo na úkor Lorientu, který dovolil svému soupeři dvakrát skórovat. Tři body zařídily branky Maigy a Ideyeho.

Sochaux už od začátku potvrzovalo své skvělé výkony na domácí půdě, kterými baví své diváky na Stade Bonal. Lorientský brankář Audard měl opravdu plné ruce práce. Už ve 3. minutě likvidoval pokus Martina, poté ten samý záložník obral o míč Amalfitana, připravil pozici pro Ideyeho, avšak ani tahle šance gólem neskončila.

Lorient se probil do dobré příležitosti ve 14. minutě. Směrem do brány mířil hlavou Manga, domácí gólman Cros by na jeho střelu nedosáhl, naštěstí pro něj byl na brankové čáře spoluhráč Anin, jenž odvracel míč do bezpečných vod.

Sedm minut před obrátkou se musel ohánět Audard ještě proti střele Anina, kterého pěkně uvolnil Ideye, kapitulaci se však hostující brankář do poločasu nakonec přece jenom nevyhnul.

Maurice-Belay nacentroval ve 43. minutě na Maigu, jenž hlavou Audarda už překonal. A v 58. minutě Sochaux vedlo o dvě branky, Ideye byl na konci pěkné kombinace, do které se zapojili Maiga i Martin, a nigerijský forvard uklidil míč pohotově do sítě.

Hosté mohli skórovat zásluhou Diarry, jeho střelu však polapil Cros. Naopak domácí mohli v nastaveném čase ještě přidat třetí branku, nicméně po Martinově centru letěla střela Butina mimo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele