18. kolo
18.12.2010 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AC Arles-Avignon 2:0

St.-Étienne prodloužilo svou sérii ligové neporazitelnosti na šest zápasů, doma nemělo větší problémy s posledním celkem Arles-Avignonem. Domácí si museli na góly počkat až do druhé půle, Batlles s Rivierem ale nakonec během jedné minuty ukončili odpor soupeře. A to ještě nováček ligy dohrával zbývajících třicet minut o deseti hráčích.

Nejprve zahrozilo Arles-Avignon, v 9. minutě měl nabito ve vyložené pozici Dja Djedjé, naštěstí pro domácí mu míč z kopačky sebral na poslední chvíli Nery. Od té převzali otěže zápasu Les Verts a hned za dvě minuty kontrolovali. Payetův dlouhý pas našel u vzdálenější tyčky Battlese, který pálil z voleje, hostující brankář Merville ovšem dokázal vyrazit alespoň na roh.

Poté Perrin parádně přihrál Rivieremu, jenž rovněž vystřelil z první, tentokráte ale Merville zasahovat nemusel, jelikož pokus skončil mimo. Po půlhodině hry se do pozice střelce dostal také Perrin, na kterého nacentroval Payet, jenže následnou hlavičku dokázal polapit Merville. St.-Étienne nakonec zlomilo soupeře těsně po přestávce dvěma rychlými góly.

V 51. minutě usměrnil centr zprava od Riviereho do brány Battles a o pár sekund později se náramně vyplatila další spolupráce těchto dvou hráčů. Battles nahrál Rivieremu mezi gólmanem Mervillem a ještě jedním obráncem a domácí francouzský útočník neměl problém trefit prázdnou svatyni.

Jakoukoliv naději, jak by mohli ještě hostující Lvi zvrátit nepříznivý výsledek ,vlastně ukončilo vyloučení Piocelleho z 57. minuty, který nevybíravým způsobem udeřil loktem protihráče Batllese. St.-Étienne si ve zbytku zápasu tři body v pohodě pohlídalo a to ještě své dobré šance zahodili třeba střídající Bergessio nebo Nery.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele