4. kolo
28.08.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:2

Toulouse dál pokračuje ve skvělých výkonech a díky výhře 2:0 si upevnilo vedení v tabulce s plným počtem dvanácti bodů. Ačkoli měli domácí první půli lepší než soupeř, FCT nakonec v té druhé vstřelilo dvě branky, přičemž druhá z nich od Tabanoua se dá zařadit k těm nejlahodnějším fotbalovým dortíkům.

Hostujícího brankáře Valverdeho nejprve prověřil Bakar, kterého hezky uvolnil Féret, nicméně toulouský strážce branky byl na svém místě. Féret si pak chtěl vyzkoušet z dobré pozice střelu z voleje, M'Bengue mu jí ovšem zablokoval.

Na druhé straně byl před domácí brankou velký závar, Capoueho standardku se snažil prodloužit do sítě Didot, nejistý Bracigliano jí vyrazil a pak stačil vychytat i dorážku Tabanoua. Nancy však hrálo v první půli lepší fotbal a další gólovku měl na kopačce Bakar, který pozorného Valverdeho nepřekonal exkluzivní patičkou.

Největší šanci v prvních pětačtyřiceti minutách měl ovšem Loties. Féret poslal znovu do vápna nadýchaný balón a Loties následně hlavičkoval do břevna. Toulouse však vstoupilo do druhého dějství v lepším rozpoložení. A narozdíl od soupeře se svěřenci kouče Alaina Casanovi radovali ze vstřelené branky.

Cettovu hlavičku ještě stačil Bracigliano zlikvidovat, ovšem když si Tabanou vyměnil balón s Capouem a ten si stačil obhodit stojícího obránce, Bracigliano už na parádní točenou ránu ke vzdálenější tyči neměl. Didot pak dvakrát vystřelil z přímého kopu, Bracigliano však dvakrát dobře zasáhl. Nancy mělo největší možnost na vyrovnání zásluhou Traorého a Bakara.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele