12. kolo
07.11.2010 17:00 CET
0 : 4
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AS Monaco 0:4

Nancy se proti Monaku dlouho drželo, po poločase dokonce vstřelilo dvě branky - leč vlastní. A tak odstartovalo svůj vlastní debakl. Knížecí klub převálcoval ASNL na jeho vlastním hřišti v jasném poměru 4:0.

Monako přesto i nadále zůstává v sestupovém pásmu, na sedmnácté Nancy ale ztrácí nyní již pouze jediný bod. Do první poloviny tabulky by ho mohla s trochou štěstí katapultovat i jedna výhra. Naproti tomu Nancy nenavázalo na dvě vítězství z uplynulých kol a nadále zůstává vůbec nejhorším domácím týmem.

I přes velice nepříznivý výsledek to byli domácí, kteří ovládli první poločas. V sedmé minutě pálil z poměrně nebezpečné pozice Youssouf Hadji, letos se mu ale střelecky nedaří, což nakonec potvrdila i jeho střela, který skončila těsně mimo. O dalších sedm minut později potřeboval brankář hostů Ruffier dokonce dva pokusy na to, aby nakonec zneškodnil nepříjemnou a tvrdou ránu Samby Diakiteho, jenž pálil z dvaceti metrů.

Po půlhodině hry to byl opět skvělý Ruffier, který podržel naděje knížecího celku. Hostujícího brankáře se pokoušel střelou z rohu pokutového území překvapit Julien Feret, nicméně jeden z nejlepších brankářů francouzské ligy dokázal míč nohou vytěsnit.

A znovu dnešní magické číslo - sedm. Právě sedm minut před koncem první půle si totiž hosté konečně vypracovali svou první vážnější situaci. Domácí gólman Damien Gregorini si ale s přímým kopem Sebastiena Puygreniera poradil.

Hosté začali být nebezpeční až po změně stran. Pierre-Emerick Aubameyang ale perfektním volejem napálil pouze břevno domácí brány. Nakonec se ale Monako přeci jen ujalo vedení, přestože si žádný z hostujících hráčů branku připsat nemohl. Po přímém kopu Puygreniera centroval Aubameyang a nešťastník Benjamin Gavanon poslal míč do vlastní sítě - 0:1.

Poté zapracovala znovu - pro domácí nešťastná - sedmička. O sedm minut později to totiž bylo již o dvě branky - a znovu se neprosadil žádný z hostujících hráčů, neboť tentokrát se do vlastní sítě trefil Loties. Ten se pokoušel uklidit do zámezí zákeřný balon, pod tlakem Hanssona ale nezamířil úplně přesně a míč skončil podruhé za Gregorinim - 0:2.

Zápas nakonec skončil debaklem. Další dvě branky totiž přidal Park Chu-Young, na obou brankách se přitom podílel také aktivní Pierre-Emerick Aubemeyang. Nejdříve mladý hráč zapracoval na pravém křídle a poslal perfektní přihrávku Chu-Youngovi, jenž zvýšil vedení již na 3:0, následně po jeho asistenci pálil Chu-Young přízemní střelou - 0:4.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele