3. kolo
21.08.2010 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Valenciennes FC 1:1

Jen třetí remízu si na své konto připsali fotbalisté Auxerre, kteří doma nedokázali porazit ani Valenciennes. To naopak zůstává neporaženo s pěti body na kontě a na čtvrtém místě tabulky. Hosté přitom byli asi o chlup lepší než AJA. Parádní branku nejprve zařídil Danic, o tři minuty později ovšem srovnal na konečných 1:1 domácí Jeleň.

Valenciennes bylo v první půli očividně lepší. Auxerre mělo snad jedinou šanci a to si problémy způsobili ve 35. minutě sami hosté, když Ducourtioux ne zcela zdařenou malou domů hlavou vystrašil svého gólmana Penneteaua, který radši míč boxoval pryč.

Jinak mohl být mezi střelci utkání třeba Biševac, jehož hlavičku vytěsňoval do bezpečí u tyče na brankové čáře Grichting. Velice hezký pokus po zemi, leč vedle, vyslal také Cohade a před ním Pujol z úhlu tvrdou pumelicí prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Asi zaslouženého vedení se VA dočkalo v 65. minutě. Z velké, možná až čtyřicetimetrové dálky napřáhl Danic a přesně mířenou ranou ke vzdálenější tyči nechal položit gólmana Sorina, který už na neposedné skákavé Roteiro nedosáhl.

V 69. minutě se podařilo vyrovnat Jeleňovi. Pedretti rozehrál rohový kop, následnou hlavičku sice Penneteau chytil, na dorážku polského ostrostřelce z blízkosti už však neměl. Zbytek zápasu byl spíše pro ty, co chtěli snadno usnout, protože fotbalovou nudou to v posledních dvaceti minutách jen hýřilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele