36. kolo
15.05.2011 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Toulouse FC 1:0

Fotbalisté Arles sice už jistě padají o patro níže a budou mít na své nejbližší konkurenty velkou ztrátu, ovšem na druhou stranu ještě chtějí dohrát sezónu alespoň s určitou úctou a proti Toulouse se jim to povedlo. Na konto si připsali teprve svou druhou výhru v sezóně a pořádně hostům zkomplikovali situaci. Kdyby totiž Toulouse vyhrálo, tak by již bylo zachráněno, nyní si musí ještě jednu výhru připsat. Jinak by se mohlo dostat do problémů.

Toulouse se nyní nachází na třináctém místě tabulky se ziskem čtyřiačtyřiceti bodů a na osmnácté Monako má náskok pouhých tří bodů. Ovšem vše má ve svých rukách a dvě kola před koncem rozhodně není třeba ještě panikařit. Utkání bylo dlouhou dobu vyrovnané a v podstatě rozhodla brzká standardka domácího celku. Už ve 20. minutě skórovali domácí z přímého volného kopu a hosté odpověď ve zbývajícím průběhu nenašli.

V podstatě hned k první vážnější akci zápasu se postavil Kamel Ghilas a povedeným přízemním kopem pokořil bezmocného gólmana Aliho Ahamadu. Hosté se probudili až ke konci úvodního dějství a byli blízko srovnání po střele portugalského záložníka Paula Machada. Avšak jeho střela šla nakonec o několik centimetrů nad branku. Arles mohlo výsledek definitivně pojistit dvanáct minut po přestávce.

Po centru Thomase Ayasseho se opřel do balónu střídající Camel Meriem, nicméně jeho volej ze šesti metrů minula branku o několik čísel. Za další dvě minuty zahrozil Etienne Didot na druhé straně. Jeho pokus brilantně zlikvidoval gólman Naby Yattara. Domácí gólman byl úspěšný též čtvrthodiny před závěrečným hvizdem, kdy zlikvidoval prudkou ránu Demeho N'Diayeho. Pak hosté čekali na svou závěrečnou šanci až do nastaveného času.

V něm to zkusil Etienne Capoue a chtěl ještě s výsledkem něco udělat, jenže z dobré pozice poslal balón mimo tři tyče. V příštím kole se Arles pokusí přehoupnout přes hranici dvaceti bodů na půdě Lens, Toulouse doma přivítá Bordeaux a před vlastními fandy má šanci získat potřebné tři body.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele