17. kolo
11.12.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AC Arles-Avignon - Lille OSC 0:1

Až za minutu dvanáct rozhodli fotbalisté Lille o svém vítězství na hřišti posledního Arles. Před utkáním nikdo nečekal, že by hosté měli o svém osudu rozhodnout až gólem z 93. minuty. Tři body pro Lille vystřelil De Melo.

I přes zjevnou propast mezi umístěním obou týmů to ale byli domácí, kdo si vytvořil první šanci utkání. Už ve druhé minutě donutil Beria vytáhnout parádní zákrok gólmana hostů Landreaua. O čtyři minuty později se prezentoval střelou, která trefila břevno branky Lille, domácí obránce Soro. Hosté si museli na první vážnější šanci počkat do 26. minuty, kdy nebezpečně střílel Hazard, s jeho ranou si však domácí brankář Merville věděl rady. Šest minut před přestávkou se dobrým pokusem prezentoval hostující Sow, střele však chyběly centimetry.

Začátek druhého poločasu patři opět domácímu gólmanovi, který si poradil s pokusem Fraua. Když pak byl v 52. minutě vyloučen domácí Ait Ben Idir, očekávalo se, že je jen otázkou minut, kdy Lille vstřelí konečně branku. Avšak realita byla jiná. Střela Sowa totiž mířila nad branku, na druhé straně pak střídající Gäel Germany trefil pouze gólmana Lille.

S blížícím se koncem utkání se zdálo, že Arles proti favoritovi vybojuje zasloužený bod, ale tuto naději ukončil v 93. minutě De Melo, který hlavou vystřelil Lille tři body a poslal hosty na první místo tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

První s posledním ve francouzské lize? Viděl bych to na výrhu domácích

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele