34. kolo
07.05.2011 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Arles-Avignon - AS Saint-Étienne 0:1

St. Étienne se po výhře na půdě již sestupujícího Arles-Avignonu stále drží v boji o přední pozice, které by mu mohly zajistit účast v evropských pohárech v příštím ročníku. K tomu navíc téměř definitivně smetlo ze stolu v nabité tabulce Ligue 1 jakékoliv spekulace o možném sestupu. Tři body jinak zařídil z pokutového kopu Alonso.

Hosté byli zprvu mírně lepší, nebezpečnější šanci připravil nejprve Ghoulam, jehož přízemní střela z přímého kopu však rozvlnění sítě neznamenala. Poté pálil hezky z první Alonso, jenže jeho pokus letěl jen vedle do míst u vzdálenější tyče. Les Verts zaznamenali jediný gól zápasu těsně po půlhodině hry.

Těsně předtím chtěl domácího gólmana Plantého překonat ještě Payet, jeho rána ale byla zneškodněna rukavicemi třicetiletého strážce branky. Ten kapituloval až ve 32. minutě. Obránce Baldé totiž ve vápně sestřelil pronikajícího Payeta a kopala se jednoznačná penalta. Ačkoli si Planté šáhl na míč, Alonsovi se podařilo skórovat.

Situace se pro Arles-Avignon zkomplikovala o tři minuty později, poněvadž dohrávalo o deseti bez vyloučeného Baldého. Payet následně navíc naštěstí pro Lvy trefil jenom tyčku.

Poslední celek tabulky se zkrátka alespoň na vyrovnání prostě nezmohl. A to ještě mohl inkasovat třeba po Payetově akci od Sanoga, nebo od samotného aktivního Payeta, jehož musel vychytat až Planté.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka dna 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka dna 0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele