5. kolo
12.09.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - US Boulogne 1:1

Trefa třiadvacetiletého Daniela Moreiry, jenž se trefil poprvé od svého příchodu z Rennes, zařídila nováčkovi Boulogne alespoň bod ze hřiště Valencinnes. Kouč Philippe Montanier, bývalý trenér hostů, se posunul se svým mužstvem na patnáctou pozici, Boulogne stouplo na šestou.

Oba týmy měly živý start do utkání a hostující gólman Valverde musel rychle reagovat na Danicův nebezpečný přímý kop. Na druhé straně se musela brankářská trojka N'Dy Assembe ohánět proti kapitánovi Thilovi. Ve 35. minutě napálil hostující Marcq břevno.

Boulogne si ve druhé půli vytvořilo další šanci, to když Cuvillierovas střela dal N'Dy Assembemu pořádně zabrat. VA zahrozilo v 68. minutě, když Samassa uvolnil Audela ve vápně, ten poslal míč ještě na Gomise, na svém místě však stál brankář Valverde.

V 75. minutě Audel ukradl míč svým protihráčům, přihrál navrátilcovi do sestavy zabijákovi Pujolovi, jenž s koncovkou neměl žádný problém. Vyrovnaní však přišlo záhy a určilo konečnou remízu. Postaral se o něj Moreira, jenž svou kariéru začínal právě ve Valencinnes, zprava zamířil přízemní střelou za záda N'Dy Assembeho. V závěru ještě tvrdě hlavičkoval Audel, Valverde mu však ve skórování zamezil.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele