20. kolo
16.01.2010 21:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Toulouse FC 1:3

Toulouse se zatím daří v novém roce skvěle. V národním i ligovém poháru už stačilo postoupit do další fáze, i v lize nyní slavilo vítězství. Pyšnit se může navíc i dobrou defenzívou, která má na kontě pouze jeden obdržený gól z posledních třech zápasů. Zisk tří bodů z půdy Valenciennes zrežíroval především záložník Franck Tabanou.

Pro hosty utkání začalo určitě hezky. Didot využil chyby domácího obránce Biševace, našel volného Fraua, který už jen namazal skórujícímu Tabanouovi. Francouzský záložník přitom neřekl ještě poslední slovo. VA se pochopitelně snažilo Biševacovu hrubku napravit, bil se za něj Sanchez, Valverde ovšem jeho střelu pokryl.

Přece jenom se ale domácí dočkali vyrovnání ještě před přestávkou. Materův přímý kop usměrnil do branky hlavou Audel a Valverde tentokráte zůstal mezi třemi tyčemi jako opařený.

A jak Valenciennes dokončilo druhou půli, tak aktivně vstoupilo i do té druhé. Opět to byl mladičký Sanchez, jenž se prodrápal do šance, Valverde měl s jeho ránou tentokráte o mnoho větší starosti jak v první půli a jen tak tak vytěsnil ránu nad břevno.

Najednou však začalo zlobit FCT. Sissoko si parádně nahrál s Didotem, jeho střela byla ovšem zablokována, následná Sissokova hlavička se odrazila od břevna na brankovou čáru, bohužel pro něj však ne za ní.

Avšak o tři minuty později už balón překročil hranice brankové linie, Gignac lehkým centrem zprava vybídl Tabanoua ke druhé brance. Povedené dílo pak dokončil Sissoko, který si sám před veteránským brankářem Wimbéem počínal jako zkušený mazák. Díky této výhře se Toulouse vyhouplo na jedenácté místo o lepší skóre právě před Valenciennes, které na ligovou výhru čeká už pět zápasů v řadě.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele