13. kolo
07.11.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - Montpellier HSC 1:1

Spravedlivý bod si rozdělila mužstva Valenciennes a Montpellieru, které se překvapivě nacházejí na předních příčkách tabulky. Hosté měli lepší první půli, ve které se trefil už ve třetí minutě Montaňo, domácím vyšlo lépe druhé dějství a zásluhou Sancheze pět minut po pauze vyrovnali na konečných 1:1.

Montpellier se záhy po úvodním hvizdu dostal do vedení. Jeho první vážnější příležitost skončila brankou, kterou vsítil po překrásném centru zprava od Aït Fany hlavou forvard Montaňo. V 17. minutě mohli hosté vést už 2:0, kdyby ovšem Spahičovu dobrou střelu nevyrazil zázračným způsobem do břevna gólman Ndy Assembe.

Hosté pokračovali v první půli v útočení, Aït Fana vyzkoušel štěstí z dálky a jeho pokus přeletěl branku jen o pár centimetrů. VA, které naposledy s přehledem porazilo Rennes 3:0, v úvodních pětačtyřiceti minutách hrálo neobvykle zaskočeně.

Až minutu po poločase poprvé zahrozilo, Jourden si však se střelou Tieného poradil. Domácí fanoušci nakonec na vyrovnaní nečekali dlouho, v 51. minutě se najednou Cohadeho rána dostala k Sanchezovi, jemuž stačilo trefit pouze místo mezi třemi tyčemi.

Do konce zápasu se toho moc neudálo, jako by byly oba celky spokojeni s remízou. Snad jen Valenciennes mělo pár slibných šancí, ovšem střídající Abardonado pálil v 69. minutě mimo a Ben Khalfallahův přímý kop se zastavil jen o zeď.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyhra domacich

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2:0 golman Ndy Assembe nebude lovit mic ze sve site ani ve 4 utkani za sebou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele