27. kolo
06.03.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lyon nezvládl souboj s předposledním Boulogne, veze jen bod

Boulogne získal další skalp nad jasným favoritem utkání. Stejně jako na konci ledna na půdě Bordeaux i doma s Lyonem dokázal uhrát bezbrankovou remízou. OL si tak notně zkomplikoval situaci v boji o titul. Na Bordeaux má sice ztrátu jednoho bodu, soupeř má ovšem před nedělí hned tři zápasy k dobru.

Čtyři výhry v řadě, z toho jedna v Lize mistrů nad Realem Madrid, lepší formu si Lyon před utkáním na půdě předposledního Boulogne snad ani nemohl přát. Jenže zachraňující se nováček soutěže nepředvedl vůbec špatný výkon. Především Alexandre Cuvillier bývalého krále Francie hodně pozlobil.

Domácí se ničeho nezalekli. Už v první minutě soupeře jasně varovali, že body nenechávají zadarmo. Kapo přihrál hezky na Cuvilliera, jehož střelu musel polapit hostující brankář Lloris. O dvacet minut později zakombinoval hezky Leveque s Kapoem, jež připravili znovu šanci pro Cuvilliera, kterého fantasticky znovu vychytal Lloris.

Do té doby byl USBCO jasně lepším týmem. Lyon se předvedl poprvé v zápase až deset minut před přestávkou, když musel být na pozoru gólman Bédénik proti pokusu Michela Bastose. V 54. minutě hosté ohrozili domácí branku vážněji podruhé, Makoun uvolnil Bodmera, jenže ze souboje muž proti muži s Bédédnikem odešel nakonec poražený.

Poté mělo Boulogne na kopačce největší šanci utkání. Kapo se pořádně opřel do míče, jeho parádní volej si však k jeho smůle našla jenom tyčku. Tempo hry bylo nezastavitelné, Källstrom ani Bastos z přímého kopu na Bédédnika nevyzráli, na druhé straně potřetí neuspěl proti Llorisovi záložník Cuvillier.

Pět minut před koncem mohl nakonec urvat vítězství na svou stranu Lyon, Pjanič si našel místo ve vápně, ale Bédénika dokázal zastoupit na brankové čáře Agouazi. Posledním milníkem střetnutí bylo vyloučení Lachora z poslední minuty, který se po druhé žluté kartě musel poroučet ze hřiště.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FAJNY TRAPAS LYON!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele