12. kolo
31.10.2009 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Boulogne znovu prohrálo, tentokrát 1:2 s Nancy

Boulogne prohrálo další zápas a pomalu se tak musí začít smiřovat s bojem o záchranu. Naopak Nancy vyhrálo podruhé v řadě, rozhodují branku dnes vstřelil Youssouf Hadji.

Nováček z Boulogne v posledních týdnech dává zapomenout na sympatický vstup do Ligue 1. Tým v posledních osmi ligových utkání nevyhrál a v tabulce se vznáší těsně nad hladinou sestupu. Naopak Nancy si dnes polepšilo - díky druhé výhře v řadě se z dvanácté příčky posunulo až na osmou. Evropské poháry jsou tak o další tři pozice blíž.

Velice svižný vstup do zápasu měli hosté. Již po deseti minutách hry se prosadil Issiar Dia, na jeho branku ale dokázali domácí poměrně rychle odpovědět. Autorem druhé branky v zápase se stal Alexandre Cuvillier. Ještě lepší pozice se domácím naskytla, když byl v 78. minutě za brutální zákrok vyloučen Jordan Lotiès - byli to ale naopak hosté, kteří vstřelili rozhodující branku. Deset minut před koncem se mohl radovat ze své další trefy Youssouf Hadji.

Nancy začalo celý zápas velice aktivně. Již po pěti minutách se do zakončení dral Hadji, jeho radost mu ale zkazil dobře zasahující gólman Ibrahima Kone. Nakonec to ale marockého kanonýra nemuselo příliš mrzet - v desáté minutě totiž síť za Koného zády rozvlnil Dia. Ten využil Lotiesovy přihrávky a volejem napálil míč až za záda bezmocného gólmana - 0:1.

Jejich vedení ale trvalo necelých šest minut. Poté se totiž na pravé straně uvolnil Antony Lecointe, jenž centrem našel hlavu dobře postaveného Cuvilliera. Mladý záložník již pouze nastavil svou nejzazší část těla a bylo vyrovnáno - 1:1.

Na druhé straně zkoušel své štěstí autor první branky Dia. Jeho dalekonosný pokus ze třiceti metrů ale branku o nějaký ten metřík minul. Po půlhodině hry se ke střele odhodlal i zkažený talent Matt Moussilou - ale brankář Gregorini si s jeho pokusem poradil. Hosté byli ale stále mírně aktivnějším celkem. Po přihrávce Fereta si musel gólman Koné nadvakrát poradit s jedovatou střelou Djamela Bakara.

Hosté tlačili i po změně stran. Vynikající zákrok předvedl opět Koné, když na brankové čáře polapil Hadjiho hlavičku z bezprostřední blízkosti. Těsně mimo také mířil Paul Alo'o Efoulou; ten využil Feretova přímého kopu. To bylo chvíli před tím, než rozhodčí poslal AS Nancy do deseti. Loties nakopl Ducatela a sudí nemohl jinak, než poslat Francouze pod studenou sprchu. A přestože hosté hráli o deseti, nakonec rozhodující branku vstřelili oni. Alo'o Efoulou na levé straně uvolnil unikajícího Lemaitra, ten našel nabíhajícího Hadjiho, který rozhodl o výhře svého celku - 1:2.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele