23. kolo
07.02.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - Olympique Lyon 0:0

Bezbrankovou remízou skončilo měření sil mezi Toulouse a Lyonem. Pro hosty má bod cenu zlata, protože po většinu utkání byli horším týmem a jen se bránili útokům domácího výběru.

Toulouse mělo několik dobrých gólových příležitostí, ale žádnou z nich nedokázalo dovést úspěšně do konce. Domácí selhávali v koncovce nebo je vychytal gólman Lyonu Lloris.

První šance utkání přišla v sedmé minutě hry, hostující obraně utekl Braaten, mířil však do míst, kde stál brankář Lloris. Po dalších pěti minutách se uvolnil toulouský Gignac, jeho pokus však mířil těsně vedle tyče. Lyon se k první vážnější příležitosti dostal po půlhodině utkání, ale Delgadova střela nepatřila do kategorie těch nebezpečných. Těsně před poločasovým hvizdem hlavičkoval Gignac, jeho však pokus mířil nad branku.

V 66. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen lyonský Makoun a hosté tak dohrávali v deseti lidech. O několik chvil později mohli domácí tuto početní výhodu hned využít, ale ani Berson nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. Poslední velkou šanci měl v závěru aktivní Gignac, ale ani tentokrát nevyzrál na brankáře Llorise, který měl vcelku velkou zásluhu na tom, že Lyon odjíždí domu s bodovým ziskem.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele