21. kolo
20.01.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - AS Nancy-Lorraine 0:0

Toulouse se šance zahrát si příští sezónu zase evropské poháry notně vzdaluje. Na sobotní výhru 3:1 ve Valenciennes proti Nancy nenavázalo, s aktuálně z formy hrajícím soupeřem hrálo jen bez branek. Před týdnem přitom domácí ASNL vyřadili z Ligového poháru.

Jenže průběh utkání ze 13. ledna, ve kterém Toulouse zdolalo Nancy jasně 3:0, se tentokráte neopakoval. FCT tak na příčky zaručující alespoň Evropskou ligu kouká nyní dosti z dálky. Loni čtvrtá příčka a v kádru jméno nejlepšího střelce ligy Gignace? Teď nemá zdaleka ani jedno...

Domácí vstoupili do zápasu lépe. Machadův centr sklepl Didot pro letos tápajícího Gignace, jenž ale střílel jen do boční sítě. Toulouse bylo i nadále lepším týmem, soupeř však dobře bránil a občas vyrazil do protiútoku. Hadžiho dalekonosná rána nezamířila mezi tři tyče jen o píď.

Domácí Capoue následně hlavičkoval nad, Gignac pak pouze protáhl záda gólmana Bracigliana. Na druhé straně brankář Valverde, rovněž příliš nevytížený, musel dvakrát pohotově zasahovat proti Marangemu. I ve druhé půli měli Casanovovi hoši očividnou převahu, v branku ovšem nedokázali proměnit ani jednu akci.

Diváci na Stadium Municipal mohli aspoň vidět zase starého dobrého Gignace. Dokázal si poradit s Chretienem, jako to uměl loni, jeho střelu nakonec zastavil s vypětím všech sil obránce Ouaddou. Gólman Bracigliano pak musel znovu na zem, přízemní a zároveň tvrdou střelu z přímého kopu vyslal Machado. Gignac se představil hostujícímu brankáři ještě jednou, ten jeho pozvánku znovu odmítl.

Hosté hrozili jen sporadicky, do konce utkání chtěli udržet cenný bod. Jedinou vážnější šanci měl na kopačce ve druhém dějství Bakar, s níž si však poradil Valverde. ASNL může být přesto spokojen, jako horší tým dokázal zápas zremizovat.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele