23. kolo
06.02.2010 19:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

RC Lens - Le Mans UC 72 2:1

Ani na jedenáctý pokus si fotbalisté o záchranu bojujícího Le Mans nepřipsali bodový úspěch. Lens se ujalo vedení 2:0 díky brankám Monnet-Paqueta a Eduarda, odpověď hostů zazněla až šest minut před koncem zásluhou Maigy, ovšem příliš pozdě. Zatímco domácí si stvrdili pohodlný střed tabulky, MUC 72 zůstává ve velkém ohrožení sestupu.

Pokud navíc v neděli uspěje St. Étienne v zápase s Monakem, může Le Mans ztrácet na sedmnáctou nesestupovou pozici sedm bodů. Možná, že vše by se odehrávalo jinak, kdyby Abdiho parádní ránu z voleje po centru Thomerta z 11. minuty nechytil výtečně brankář Runje.

Na druhé straně mohl domácí ve 23. minutě poslat do vedení po pasu Roudeta útočník Akalé, jenže z blízkosti jen minul branku. Nakonec se Lens dočkalo branky o sedm minut později. Bedimoův centr zleva sklepl pro Monnet-Paqueta hezky Eduardo Dos Santos a míč už se třepotal u levé tyče branky gólmana Ovonoa.

Tři minuty po přestávce založil Roudet rychlý protiútok, Eduardo napřáhl za vápnem a střela zapadla ke vzdálenější tyči - 2:0. Snížit se snažil v 51. minutě Baal, jenže proti byl brankář Runje. Málem se domácím nevyplatily nevyužité šance Eduarda, Monnet-Paqueta či Akaleho, protože v 84. minutě vstřelil kontaktní gól Le Mans střídající Maiga.

Jenže snížení zkrátka bylo vše, na co se hosté zmohli. A teď se musí modlit, aby v neděli konkurent ze St. Étienne neurval všechny body doma s Monakem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele