38. kolo
15.05.2010 21:00 CET
4 : 3
(2:1)

Reportáž

RC Lens - Girondins Bordeaux 4:3

V divokou přestřelku se změnilo utkání mezi Lens a Bordeaux. Diváci mohli vidět tři pokutové kopy, červenou kartu na straně Bordeaux nebo vlastní gól domácího Bedima. Skóre zápasu se tak nakonec zastavilo na stavu 4:3.

Zápas začal červenou kartou pro hostujícího Cianiho, který už v šesté minutě fauloval Jemaa a byl vyloučen. První velkou šanci si ale vypracovali fotbalisté Bordeaux. Wendelova střela jen těsně minula domácí svatyni. Výhodu jednoho muže v poli navíc využili domácí v 18. minutě, kdy Maoulida usměrnil do branky centr Akalého. V 37. minutě domácí vedli už o dva góly, mezi úspěšné střelce se zapsal Sow, který tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Bordeaux se však do přestávky dočkalo snížení. Bedimo fauloval v šestnáctce Chamakha, k pokutovému kopu se postavil Wendel a bez problémů stanovil poločasový výsledek na 2:1.

Po čtyřech minutách druhého dějství bylo srovnáno. Nešťastník utkání Bedimo si do vlastní branky srazil přímý kop Wendela. Domácí Lens se ale nevzdávalo a po hodině hry se opět ujalo vedení. Trémoulinas fauloval v pokutovém území Maoulidu a nařízenou penaltu proměnil Jemaa.

Rozhodující gól padl v 63. minutě, kdy Maoulida překonal gólmana Bordeaux Carrassa. Hosté ale stačili výsledek zkorigovat na konečných 4:3, když deset minut před koncem proměnil druhou penaltu znovu Wendel. Toho v pokutovém území fauloval Sow. Domácí fotbalisté si ale náskok do závěrečného hvizdu už udržet dokázali, Bordeaux si totiž žádný větší tlak už nevytvořilo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele