29. kolo
20.03.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

RC Lens - FC Sochaux 0:0

Souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky skončil sice remízou 0:0, ne však proto, že obě ofenzívy nedokázaly směrem dopředu nic vymyslet, nýbrž díky výtečným výkonům obou brankářů. Lens bylo lepší v první půli, zatímco vyloženější tutovky mělo ve druhé části zápasu Sochaux.

Domácí měli první šanci utkání po čtvrthodině utkání, kdy Roudet levačkou protáhl brankáře Dreyera. O čtyři minuty později hlavičkoval Jemma, proti němuž se mezi třemi tyčemi musel zase činit Dreyer. Na druhé straně si první větší zákrok připsal gólman Runje na své konto ve 31. minutě, musel vyrazit střelu z přímého kopu od Boudebouze.

Ještě před přestávkou měl dvě hezké gólové příležitosti domácí Monnet-Paquet, dvakrát ho ovšem dokázal výtečně vychytat Dreyer. Ve 47. minutě měli hosté možná největší šanci utkání, Martinův pokus odrazil směrem do branky Faty a Runje musel míč vytěsnit pryč až na brankové čáře.

Runje pak likvidoval Dalmata, na druhé straně minul hlavou těsně branku Akal. V 73. minutě si hostující Brown poradil s obránci Yahiou a Chellem, obešel dokonce i brankáře Runjeho, Chelle se však stačil vrátit, zaskočit za svého brankáře a střelu vyrazit hlavou mimo. V nastaveném čase mohl ještě skórovat sochauxský Martin, ale i tady Runje uměl zasáhnout.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele