13. kolo
07.11.2009 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - OGC Nice 0:1

Pařížané poslední výhru 4:1 nad Sochaux doma nepotvrdili. Ve vyrovnaném zápase se nakonec ze tří bodů radovali hosté z Nice, kteří přečkali tlak domácího týmu ze závěru druhé půle a dokázali zásluhou Remyho v 88. minutě skórovat. Nice si tak připsalo již třetí výhru v řadě.

V první půli se toho moc neodehrálo. Hostující Remy hlavičkoval vedle, na druhé straně zasahoval gólman Ospina proti domácímu Jalletovi. Nice zahrozilo dvakrát ještě těsně před přestávkou, Coupet nejprve brilantně vychytal Remyho a pak Sakho na poslední chvíli zastavil ve velké příležitosti Bagayoka.

Deset minut po poločase zvonila tyč, to když jí domácí Melvüt napálil po centru Luyinduly. Hosté byli přesto dál hodně nebezpeční, Mounier vzal věci do svých rukou a jeho sólo musel zastavit až Coupet, Remy pak střílel opět jen mimo tři tyče.

PSG podruhé trefilo brankovou konstrukci. Giuly chytře přeloboval gólmana Ospinu, míč se ale jen zastavil o břevno. Tlak domácích pokračoval, Giulyho volej po centru Melvüta musel likvidovat Ospina, o pět minut později letěla dělovka Sessegnona jen o centimetry nad branku.

Nice nakonec nemohoucnost pařížského celku v koncovce potrestala dvě minuty před koncem. Rozhodující trefu nezařídil nikdo jiný než hvězda týmu Loic Remy, který po rychle založeném protiútoku od Mouniera poslal míč krásně ke vzdálenější tyči Coupetovy branky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pariz zacina hrat fotbal vyhrajou 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

NICE sa rozbehlo-X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele