19. kolo
23.12.2009 19:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Grenoble Foot 38 4:0

Pařížané se nakonec s ne zcela povedeným podzimem rozloučili jasnou výhrou 4:0 nad posledním Grenoblem. Čtyři góly přitom letos v lize domácím fandům ještě nenaservírovali. Před zimní pauzou se tak posunuli na slušné sedmé místo. Grenoble ani napodesáté nedokázal venku naplno bodovat a zůstává bezmocně na dně tabulky.

Přitom Grenoble nevstoupil do utkání nijak špatně. Calve přesprintoval svého strážce Clémenta a proti přízemní střele se musel mezi třemi tyčemi předvést gólman Edel. Neuběhlo ovšem ani deset minut a GF38 mohlo být líto, že tuhle akci neproměnil. Sessegnon vybídl přihrávkou spoluhráče Luyindulu a ten z blízkosti možností na skórování nepohrdl.

Velkým problémem byly pro Grenoble na podzim začátky utkání. I v Park princů potvrdil, že je prostě neumí. V 18. minutě si totiž Sessegnon připsal druhou asistenci, když jeho centr poslal hlavou do brány Armand. Dlouho jsme už od kouzelníka Sessegnona takto povedený výkon neviděli.

Až po padesáti minutách hry hosté znovu zazlobili. Courtois nasměroval svou hlavičku do šibenice, tam ale nakonec natáhl ruku Edel a fantasticky šanci zlikvidoval. Poté Ljuboja vyslal plachtící a neposedný míč z přímého kopu, hostující brankář znovu střelu úspěšně chytil.

Zatímco Grenoble vyhlížel svůj čtvrtý vstřelený gól na cizím hřišti, PSG svou touhu v branky proměnilo. Třetí trefu utkání zařídil turecký forvard Erdinc, jenž sám nikým nehlídán využil pasu Clémenta. Hosté to ovšem ani za tohoto stavu nevzdali, měli také prostě velkou smůlu v koncovce. Jako obvykle. Akrour z voleje napálil jen břevno.

Jak by měl soupeř proměňovat gólové šance, ukázalo Paris SG počtvrté v 80. minutě. Krutou ránu, kterou si asi ani nezasloužil, zasadil soupeři Jallet, který přímý kop zakroutil přesně a nekompromisně do branky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele