32. kolo
10.04.2010 21:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Šlágr kola dopadl lépe pro Pařížany

Bordeaux se zase o kousek vzdálil pohár pro mistra Franice. Poslední vítěz Ligue 1 totiž nezvládl utkání v hlavním městě a odešel poražen 3:1.

Zlomovým okamžikem utkání bylo vyloučení gólmana Ramého, který zahrál po půlhodině hry rukou mimo pokutové území a byl vyloučen. O čtyři minuty se pak domácí ujali zásluhou Armanda vedení. Další branky padaly až v závěru utkání. V 74. minutě poslal PSG do dvougólového vedení Erding. Bordeaux poté utkání přesnou hlavičkou Saného zdramatizovalo, ale poslední slovo měl Hoarau, který definitivně rozhodl o výhře Pařížanů.

První šanci utkání měl po deseti minutách hry Erding, avšak jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. O minutu později musel být ve střehu i domácí gólman, kterého se z voleje snažil překonat Plašil. Poté si PSG vytvořilo dvě dobře příležitosti, ale Giulyho zastavil ofsajdový praporek, Erdinga pak vychytal gólman Ramé.

Ten byl smutným hrdinou následujících chvil. Ve 30. minutě chytil gólman Bordeaux míč před dotírajícím Erdingem mimo pokutové území a po zásluze uviděl červenou kartu. Druhý trest pro hosty přišel hned z přímého kopu, který byl za tuto ruku nařízen. K jeho exekuci se postavil Armand a s vydatnou tečí zdi poslal PSG do vedení.

Náhradní brankář Bordeaux Keita sice hned z první střela inkasoval, na začátku druhé půle ale svůj tým podržel, když dobře zasáhl proti Hoarauovi a Erdingovi. Krátký ale byl dvacet minut před koncem zápasu na prudkou střelu Erdinga, který jej z patnácti metrů nekompromisně propálil.

Jiskru naděje pro hosty vykřesal deset minut před koncem Sané, který do branky prodloužil centrovaný míč Bordeaux. O šest minut později ale byl rozdíl mezi oběma týmy opět dvoubrankový. Hoarau v souboji přehlavičkoval gólmana Keitu a uzavřel gólový účet zápasu na 3:1 pro PSG.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele