19. kolo
23.12.2009 19:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - US Boulogne 2:2

Spravedlivou remízu nabídlo utkání domácího Nice s bažantem ligy Boulogne, kteří jsou od sebe v tabulce vzdáleni na tři příčky. Vše podstatné se odehrálo ve druhé půli. Hosté v utkání měli nakročeno ke druhé výhře z venku, když dvakrát vedli, touhu však zlomil náhradník Mickaël Poté, který dvěma jubilejními brankami v Ligue 1 zařídil Nice alespoň bod.

OSG bylo v první, nedůležité půli, o něco lepším týmem. Nejprve Sablé zamířil svůj přímý kop nad břevno, v 18. minutě Mounier hezky nacentroval na Rémyho, jenž hlavou rovněž přestřelil bránu. O dvě minuty později se na druhé straně mohlo ujmout vedení Boulogne, Cuvillierův přímý kop musel likvidovat brankář Ospina až na brankové čáře.

Do druhého poločasu znovu vstoupili lépe domácí, Rémyho pokus musel polapit Ospina. US Boulougne nakonec po hodině hry vstřelilo první branku utkání. Cuvillierův pas si parádně zpracoval Perrinelle, obešel kolem obránce Cantareila a překonal i gólmana Ospinu.

Hostům však vedení vydrželo pouhých deset minut. Střídající Mickaël Poté hlavou vsítil po skvělém centru Cantareila svou první branku v Ligue 1. Nice ovšem nerozhodný stav dokázalo udržet dokonce jen pět minut. To rychlý protiútok proměnil v branku Blayac a vrátil svému týmu vedení.

Hrdinou zápasu se stal Poté, v 85. minutě podruhé v akci, který na hřiště přišel v 64. minutě oživit hru za Sablého. Tenhle pětadvacetiletý útočník, jenž letos nastoupil k pouze dvěma ligovým zápasů v základní sestavě, dorazil střelu Rémmyho za Bédénikova záda a srovnal na konečných 2:2.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele