29. kolo
20.03.2010 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Nice opět přerušilo naději Paris Saint-Germain. Vyhrálo 1:0

Nice opět najelo na vítěznou vlnu. A utlo rodíce se pařížské naděje. Paris SG totiž opět nepředvedlo optimální výkon a nebere ani bod - výhru zařídil domácím - kdo jiný než Loïc Rémy.

OGC tak pod novým kouče vyhrálo již podruhé v řadě. Po Le Mans přišla druhá výhra tím nejtěsnějším rozdílem, dokonce i se stejným autorem branky. Letos fenomenálním Rémym. Jeho Nice se tak dostalo dostatečně daleko od sestupového pásma, ze šestnáctého místa má náskok devíti bodů. Naopak fanoušci Paris SG budou jistě zklamaní, tým totiž nenavázal na pozitivní výsledky z posledních dvou kol a vrátil se ke svému nepříliš pěknému výkonu z týdnů minulých. Přesto zůstává na dvanácté pozici.

Utkání se hrálo za zavřenými dveřmi poté, co mělo Nice problémy s fanoušky během lednového utkání s Monakem. A více toto prostředí vyhovovalo paradoxně domácím. Již po třinácti minutách se ve velice nadějné pozici zjevil Olivier Echouafni. Po rohovém kopu napálil svou hlavičku pouze pár centimetrů mimo.

Po pár minutách si míč pěkně vyměnil Chaouki Ben Saada s Emerse Faem, ten našel pěkným centrem Rémyho. Jeho volej ale skončil pouze na jistém Apoulovi. Pařížští fanoušci museli u televizorů či počítačů asi pěkně spílat. Vždyť první šance jejich miláčků přišla až asi tři minuty před koncem první půle. Sessegnonův rohový kop sice dokázala obrana domácích odvrátit, míč se ale dostal pouze k Sylvainu Armandovi. Jeho ránu zpoza pokutového území ale kryl David Ospina.

A vypadalo to, že trenér Kombouaré nebyl se svými svěřenci o poločase příliš spokojen. Po čtvrthodinové pauze totiž jako by na trávník vběhlo úplně jiné mužstvo. Už po pěti minutách se pokoušel Jeremy Clement. Jeho volej ale mířil mimo. Akci ale vypracoval svou hbitostí především Younousse Sankhare.

Po Jalletově rohovém kopu prodloužil Sessegnon na Erdinga. Jeho hlavičku ale bez problémů zlikvidoval Ospina. Nakonec se ale alespoň jedno mužstvo dočkalo branky. Střídající Julien Sable rychle rozehrál standardní situaci, přihrál Anthonymu Mounierovi. Ten prodloužil na Rémyho, tomu už z penaltového puntíku nedělalo problém prostřelit Apoulu - 1:0. V 79. minutě tak Rémy opět rozhodl.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele