4. kolo
29.08.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Montpellier HSC 0:3

Šokujícím způsobem vyplenil nováček ligy Montpellier Stade du Ray, domovský stánek Nice. To svou prachbídnou hrou přímo vybídlo soupeře, aby si odvezl za suverénní výhru 3:0 všechny body. MHSC se dokonce dostal po čtyřech kolech na třetí místo a zatím ještě neprohrál, Nice je naopak až patnácté.

Hostům hodně pomohl rychle vstřelený gól. Celkově se Montpellieru začátek zápasu povedl na výbornou. Dernis už to na brankáře Ospinu zkoušel v první minutě, ale o tři minuty později už ho přece jenom překonal. Příšernou chybu udělal Mabiala a montpellierský veterán pak správně zachoval chladnou hlavu při koncovce.

Ačkoli mělo Nice v první půli vyšší procento držení míče, větší gólovku si proti soupeři nevytvořilo. Naopak na druhé straně Hugo Montaňo zabrnkal na nervy domácích fandů svou střelou z přímého kopu, která se zastavila až o horní konstrukci branky.

Domácí impotence pokračovala i ve druhé půli a Montpellier mohl udeřit podruhé. Montaňo si ve 49. minutě hezky pustil pas od Pitaua, aby se následně zbavil strážce Cida a pohodlně zavěsil. A to nebylo ze strany hostů všechno. V 77. minutě udělal opět hrubici Apam a Compan jí náležitě potrestal.

Jediným okamžikem, kdy snad Girardovi hoši byli trochu vystrašení, byla situace, kdy za stavu 0:2 musel vykopávat z brankové čáry až Džodič. Jinak měl zápas pod svými křídly. Devět minut před koncem navíc neudržel nervy na uzdě domácí Apam, hlavní hříšník třetí obdržené branky, po druhé žluté kartě se pakoval předčasně do kabin a podtrhl hodně nepovedený zápas nejen pro něj, ale pro celý tým.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele