23. kolo
06.02.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Nice překvapivě remizovalo s Lille

Nice alespoň částečně odčinilo své poslední výsledky, když před vlastními diváky dokázalo urvat bod proti ve formě hrajícím Lille. Hosté dokonce po brance Chaoukiho Ben Saady museli dotahovat, po zranění se ale dokázal prosadit Túlio de Melo.

Pro OGC to tak znamená narušení čtyřzápasové série porážek, bod mu ale lepší pozici nevynesl. Stále je těsně nad sestupovým pásmem na šestnácté příčce. Naopak Lille jako by najednou došla forma. Z posledních pěti utkání vyhrálo pouze jednou, přičemž ostatní klání prohrálo. Ani tato ztráta ale neznamenala sesazení z třetího místa Ligue 1.

LOSC bylo jasně lepším týmem. Drželo daleko více míč a svému soupeři ho prakticky nepůjčovalo. Přesto se do žádných vážnějších šancí tým nemohl dostat. Byli to ale překvapivě domácí, kteří se ujali vedení. Z ojedinělého útoku se prosadil Chaouki Ben Saada. Dlouhý centr Remyho byl obranou Lille odvrácen, ovšem tak nešťastně, že Ben Saada dokázal tvrdou ranou obranný val překonat - 1:0.

Po vcelku povedeném výkonu v Monaku (2:3) se domácí dokázali na zápas nyní dobře soustředit, soupeřovy šance bez větších nesnází likvidovali. Brankář Lionel Letizi přesto musel ukázat dva parádní zákroky. Nejdříve si poradil s ranou Pierra-Alaina Fraua, o malou chvíli později následoval i nebezpečný pokus Hazarda.

Lille bylo daleko vzdáleno od výborných výkonů ze začátků ledna, nakonec se jim ale podařilo srovnat krok. V 74. minutě si na Obraniakův centr z přímého kopu naskočil zcela nehlídaný útočník Túlio de Melo a svou pátou trefou v sezoně rozjásal fanoušky Lille - 1:1. Svěřenci Rudiho Garcii se ještě snažili o vítězný gól, svého soupeře přitlačili, ale k ničemu to nakonec nevedlo.

Autor: Anna-Marie Kroupová / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele