7. kolo
27.09.2009 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - RC Lens 3:0

Le Mans si po třech prohrách v řadě připsalo tentokráte tři body díky snadné výhře 3:0 nad nováčkem ligy Lens. Hosté nehráli v zápase jen druhé housle, ale možná až třetí, a soupeř se mu tak mohl díky povedenému výkonu a výsledku přiblížit na rozdíl jednoho bodu.

Domácí se dostali do vedení už po čtvrthodině hry. Corchia poslal centr na hranici vápna, kde ho hrudí sklepl Helstad, a z halfvoleje zamířil za záda chorvatského brankáře Runjeho, který si v zápase pořádně zachytal, přesnou střelou Thomas. O tři minuty později to mohlo být již 2:0, tentokráte však Runje proti Helstadovi zasáhl velmi dobře.

Stejně však musel po půlhodině hry lovit míč ze své sítě. Thomas se napřáhl z dobrých třiceti metrů a táhlá kroucená rána zapadla přesně k levé tyči. Le Mans pokračovalo v tlaku i nadále, do poločasu byli v dobrých šancích postupně Maiga, Lloriot i Helstad, avšak všichni ztroskotali na Runjem.

Třetí trefu přidali domácí v 62. minutě. Chelle našel obloučkem ve vápně Le Talleca, jenž hlavou zamířil přesně pod břevno. V posledních minutách ještě předvedl hezký kousek Roland Lamah. Celkem snadno si proklestil cestičku skrz obranu Lens, obešel kolem čtyř protihráčů, ovšem ve skórování čtvrtého gólu Le Mans zabránilo břevno.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele