1. kolo
08.08.2009 21:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Le Mans UC 72 - Olympique Lyon 2:2

Favorizovaný Lyon si z Le Mans všechny body nedovezl. A byl rád alespoň za jeden, který zachraňoval v poslední minutě Lisandro Lopez, čerstvá letní posila. Olympique měl většinu hry pod kontrolou, nicméně houževnatému soupeři se podařilo vsítit dvě branky a bodovat.

Domácí záložník Mathieu Coutadeur byl tvůrcem hry po celý zápas a výraznou měrou se podílel na první brance ze 21. minuty. Zachytil centr na zadní tyči a vrátil míč do malého vápna, kde operoval Maiga, jenž se se štěstím trefil z blízkosti mezi nohy gólmana Llorise. Za sedm minut bylo ale vyrovnáno. Lopez potáhl míč na pravou stranu, přihrál za vápno, kde přenechal míč Makoun Bodmerovi, a ten se parádně trefil k pravé tyči.

Lyon byl v první půli o trochu lepším mužstvem a ve druhé na to chtěl navázat. Jenže po hodině hry fauloval v pokutovém území Cris Maigu a nařízenou penaltu proměnil Coutadeur. Hosté mocně finišovali a snažili se horoucně o vyrovnaní, Le Mans se prakticky jen bránilo. Govoua vychytal se štěstím brankář Roche, Gomis rovněž síť nerozvlnil. Nakonec se to podařilo Lopezovi, který z přímého kopu v 90. minutě dal jenom šanci podívat se Rochemu, jak míč zapadá přesně do branky.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olympigue Lyon vyhraje 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele