24. kolo
13.02.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - FC Sochaux 0:0

Le Mans selhalo v domácím prostředí a v boji o záchranu mohou tyto body chybět. Venku totiž osmnáctý celek tabulky nezískal doposud ani bod a nyní měl před vlastními fandy ideální možnost přiblížit se záchranářským příčkám na čtyři body. Le Mans totiž hrálo celý druhý poločas s jedním mužem navíc. Do kabin se musel v hostujícím dresu pakovat Loïc Poujol, který velmi nebezpečně a zároveň nesmyslně atakoval Mathieu Dosseviho.

Do sestavy Le Mans se vrátil Anthony Le Tallec, avšak první útočnou akci si vypracoval soupeř. Po průniku Yassineho Mikara přestřelil branku Marvin Martin. O něco později se poprvé v zápase musel vytáhnout gólman Didier Ovono, když dokázal zlikvidovat stoprocentní možnost aktivního Martina. Domácí vrátili úder ranou Sebastiena Corchiy, který se napřáhl z dobrých 23 metrů, jenže jeho přímý volný kop zkrotil gólman Teddy Richert.

Šest minut před pauzou se vytasil s ranou i Le Tallec, jenže z hranice vápna o malý kousek přestřelil. V poslední minutě pak potkal zkrat Poujola, jenž atakoval Dosseviho a před Sochaux tak v druhé půli se postavil velký problém. Avšak zase tak horké to nakonec nebylo, nýbrž hosté hrozili i po pauze. Příležitost si vypracoval Ideye Brown a vypálil tvrdě pravačkou, další parádu musel ze svého umění vytáhnout strážce Ovono a vyrazil kolem tyčky.

Le Mans ještě zahrozilo díky přímému volnému kopu Le Talleca, ovšem na rohový kop dokázal vytěsnit Richert. Po jeho zahrávání se pokusil změnit stav Olivier Thomert, i nyní si ale Richert poradil. Na závěrečném pokusu se podílel Dossevi, avšak mezi tři tyče nezamířil a bezbrankový stav proto svítil na tabuli až do závěrečného hvizdu.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele