37. kolo
08.05.2010 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - US Boulogne 2:0

Souboj dvou již sestupujích celků vyzněl lépe pro domácí Grenoble, který díky dvěma brankám nejlepšího muže na hřišti Danijela Ljuboji zvítězil 2:0. GF38 tak na závěr Ligue 1 prožívá nejlepší obodobí sezóny, z posleních tří kol vytěžil sedm bodů. Boulogne si naopak prohrou stvrdilo kolo před koncem definitivně svou devatenáctou pozici, jelikož nyní se už před Le Mans v tabulce dostat nemůže.

Přitom to byli hosté, které mohl poslat do vedení ani ne po šedesáti sekundách hry Yatabaré, nicméně brankář Le Crom se jeho průbojností nenechal zastrašit a šanci zlikvidoval. Na druhé straně zasahoval Bédénik s vypětím sil proti střele Ljuboji, Bédénikovy schopnosti pak prověřil také Sauget, kterému parádně přihrál Ljuboja.

Ne náhodou je srbský útočnk nejlepším šutérem mužstva. Ve 34. minutě dostal příležitost zahrát přímý kop a tvrdá rána div že neprotrhla ono místo v horním rohu sítě, kam se se vší parádou trefil.

I ve druhém poločase Grenoble pokračoval v aktivní hře. Těžko ale říci, jak by to vypadalo, nebýt na hřišti Ljuboji, který vymýšlel jeden povedený kousek za druhým. Jeho centr zleva tentokráte našel Batllese, na jehož volej musel zareagovat reflexivně Bédénik. Nejen hráči Grenoblu, ale i vlastní spoluhráči ohrožovali boulognského gólmana, vlastence si mohl vstřelit obránce Lachor, Bédénik naštěstí včas zasáhl.

V dobré pozici na vyrovnání byl kapitán Thil, jehož ovšem dokázal Le Crom vychytat, v 82. minutě nakonec tři body pojistil druhou brankou utkání Ljuboja, který dopravil míč do sítě po rohovém kopu Calva.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele