8. kolo
03.10.2009 19:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Montpellier HSC 2:3

Černá můra se Grenoblu bude zdát i nadále. Domácí tým nedokázal ani naposedmé získat bod a zůstává na posledním místě s nulou na kontě, když podlehl nováčkovi ligy z Montpellieru 2:3. Ten naopak pokračuje ve francouzské krasojízdě a stále se drží s těmi nejlepšími v čele.

V posledním domácím zápase "stačilo" Grenoblu 30 sekund, aby lovil míč ze své sítě. Kdo dorazil do ochozů proti Montpellieru trochu později, přišel o další podobný moment. Už ve druhé minutě si stoper Vitakič nechal upláchnout Marveauxe, který nahrál na branku Montaňovi.

To ovšem nebylo všechno. 13. minuta a GF38 si musel lovení ze sítě zopakovat ještě jednou. Costa poslal svůj přímý kop směrem na spoluhráče Džodiče, a jelikož vyhrál hlavičkový souboj se svým srbským krajanem Ljubojou, vedli hosté pohodlně už o dvě branky.

Domácí ovšem pokropila živou vodou rychlá branka těsně po přestávce. Courtoisův centr dobře zužitkoval Ljuboja, pro něhož to byla již třetí branka v sezóně. Dvoubrankový náskok chtěl Montpellieru vrátit autor prvního gólu Montaňo, jehož rána byla zablokována na roh.

A z následného zahrání se stalo přesně to, co hosté chtěli, když hlavou uklidil do branky znovu Džodič. Grenoble byl neschopný s utkáním ještě něco udělat. V jediné vážnější šanci byl Feghouli, branka Dieuzeho v samotném závěru zápasu padla pro domácí až příliš pozdě, takže Montpellier si připsal již své šesté hodně překvapivé vítězství.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

montepieller zase vyhraje borci

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele