12. kolo
31.10.2009 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Lille OSC 0:2

Katastrofální výsledky fotbalistů Grenoblu pokračují i nadále. V sobotu večer nestačili svěřenci trenéra Baždareviče na Lille a prohráli 0:2. Stalo se tak pojedenácté v řadě a domácí jsou tak na nejlepší cestě do Ligue 2.

Hosté se ujali vedení po půlhodině hry zásluhou Cabayeho, druhý gól přidal v samotném závěru zápasu Gervinho. Těsně před koncem prvního dějství byl vyloučen domácí Jemmali.

První šanci utkání si vytvořili domácí, přímý kop z dílny Matsuiho ale skončil v náručí gólmana Lille. O chvíli později se do útoku vydal hostující Gervinho, jeho pokus však by zablokován obranou Grenoblu. Ve 23. minutě zahrávali domácí opět přímý kop, ale ani Courtois nedokázal překonat brankáře Landreaua.

Po půlhodině hry Lille domácím ukázalo lekci z produktivity. Do té doby působili hosté oproti srdnatě bojujícímu Grenoblu ospale, ve 27. minutě se však z rychlého brejku ujali vedení. Balmont přesně předložil míč Cabayemu a ten křížnou střelou otevřel gólový účet zápasu. Další ránu domácím zasadil Jemmali, který se nechal ve 43. minutě po dvou rychlých žlutých kartách vyloučit. Do poločasu mohl skóre utkání vyrovnat Romao, ale jeho projektil skončil v rukavicích gólmana Lille.

Hned v úvodu druhého dějství mohli hosté svůj náskok zvýšit, Rami ale nedokázal střelou z voleje překonat brankáře Le Croma. O pár minut později se blýskl i gólman na druhé straně hřiště, když zlikvidoval hlavičku Akroura. Zápas se už dohrával, když se k velkému sólu nadechl Gervinho, který po slalomu mezi domácí obranou upravil skóre na konečných 2:0 pro Lille.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele