27. kolo
07.03.2010 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Le Mans UC 72 1:1

Souboj dvou celků bojujících o holé přežití skončil spravedlivou remízou 1:1. Mezi oběma celky je tak pořád sedmibodový rozdíl. Grenoble vedl po rychlé trefě Akroura, Le Mans však dokázalo ve druhé půli zásluhou Maïgy srovnat.

Snový začátek se povedl domácím, kteří se už ve druhé minutě ujali vedení. Batllesův centr převzal ve vápně Akrour, a protože se s jeho silou a pílí nedokázala hostující obrana vypořádat, využil alžírský útočník svá kila, otočil se a bez míření zamířil přesně do sítě brankáře Ovona.

Le Mans mohlo srovnat v 15. minutě Dossevim, ale jeho střelu zlikvidoval grenobelský brankář Viviani. Pak pálil těsně vedle Maïga, domácí obrana následně musela zablokovat znovu Dosseviho. Čtyři minuty před přestávkou mohl přidat druhou trefu GF38, Boya založil rychlý protiútok, dodal míč na Raveta, jenž však na Ovona tvrdou ránou nevyzrál.

Hosté srovnali pět minut po pauze. Le Tallec si svým pasem vybral Maïgu, který si balón hezky zpracoval na hruď a parádně zakončil. Jen o chvilinku později měl Maïga na kopačce další gólovku, jenže tentokráte byl gólman Viviani na svém místě. V 65. minutě domácí zase zahrozili z brejku, avšak Batlles zamířil jen trestuhodně nad.

Poslední šancí Grenoblu v utkání si vytvořil Sauget, Ovono ovšem jeho nadšení pohodlně zkrotil. Na druhé straně tři minuty před koncem neuspěl Helstad. V příštím kole čeká hosty velice důležitý zápas, střetnou se totiž na domácí půdě se sedmnáctým Nice, které se nachází na první nesestupové pozici a na který ztrácejí pět bodů.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele