29. kolo
21.03.2010 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Lille OSC 3:1

Bordeaux zvládlo své nedělní utkání proti nebezpečnému Lille, zvítězilo 3:1 a vrátilo se zpět do čela Ligue 1. Hosté se ujali zásluhou Hazarda vedení, do poločasu stačil vyrovnat domácí Ciani. Zlom přišel po hodině hry, kdy Bordeaux dvěma brankami v rozmezí deseti minut definitivně rozhodlo o osudu utkání.

Domácí se málem prosadili hned v úvodu střetnutí, ale přímý kop Trémoulinase skončil v náručí brankáře Lille Landreaua. Nicméně to byli hosté, kdo se ujal vedení. Ve 24. minutě utekl obraně Bordeaux Hazard a střelou pod padajícím gólmanem otevřel gólový účet zápasu.

Poté Bordeaux přidalo na aktivitě a dalekonosnou střelu Diarry musel likvidovat brankář Landreau. Vyrovnání přišlo ve 40. minutě, míč se v pokutovém území hostů po několika odrazech dostal až k Cianimu, který jej nekompromisně halfvolejem poslal do sítě - 1:1.

Druhá půle začala velkým náporem domácích, velkou šanci Diarry musel znovu hasit Landreau. Zlomovým momentem zápasu bylo zřejmě vyloučení obránce Lille Costy ze šedesáté minuty. Ten v pokutovém území fauloval Chamakha, uviděl druhou žlutou kartu a sudí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Jussie a s přehledem poslal Bordeaux do vedení.

Třetí, uklidňující branku přidali domácí patnáct minut před koncem utkání. Po rychlé kombinaci se míč dostal až ke Gourcuffovi, který tělem oklamal obránce i gólmana Landreaua a uklidil míč do poloodkryté branky - 3:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele