24. kolo
14.02.2010 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AS Saint-Étienne 3:1

Bordeaux odpovědělo na sobotní výhru Montpellieru nejlépe, jak mohlo - tedy vítězstvím. Domácí porazili svého soupeře ze St. Etienne 3:1 a v čele tabulky Ligue 1 si stále udržují tříbodový náskok.

Domácí se do vedení dostali ve 13. minutě, na přímý kop Wendela si nejvýše vyskočil Chamakh a prudkou hlavičkou z bezprostřední blízkosti branky poslal Bordeaux do vedení. O čtyři minuty později mohlo být vyrovnáno, ale dobrou příležitost Sanoga bravurně vyrazil domácí gólman Carrasso.

Nádherný fotbalový moment přišel po půlhodině hry, k přímému kopu z pětadvaceti metrů se postavil Brazilec Wendel a nechytatelnou střelou k tyči zajistil Bordeaux dvoubrankový náskok. St. Etienne se snížení dočkalo těsně před poločasovým hvizdem a i třetí branka utkání padla po standardní situaci. Míč si do své moci vzal Sako a tvrdou ranou poprvé rozvlnil síť za zády Carrassa.

Zlomový okamžik přišel v 71. minutě za stavu 2:1 pro Bordeaux, hosté totiž měli možnost vyrovnat z penalty, když v pokutovém území zahrál rukou Chamakh. Bergessio s ní ale naložil prachbídně a jeho pokus brankář Carrasso zlikvidoval.

Definitivní pojistku na straně domácích poté přidal jedenáct minut před koncem zápasu aktivní Wendel, jenž si zpracoval přihrávku Gouffrana a uzavřel gólový účet utkání na 3:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele